BangGood

BangGood.com
- Kjøper mye elektronikk herfra. Legger også ut lenker direkte til noen produkter som kan være aktuelle. Viktig å prøve å holde seg under 350 kroner for hver ordre, så du kommer under tollgrensa. :-)


Arduino Uno kit - Kjekt og rimelig kit med det meste du trenger for å komme i gang. Dette er "klassikeren" med 28-pins Atmega328P mikrokontroller.

Arduino Mega kit - Litt dyrere kit, nesten oppi tollgrensa. Anbefales hvis du har større prosjekt på gang. Mega har maaange flere inn- og utganger.

Arduino Uno R3 x5 - Flere prosjekter på gang? Hvorfor ikke kjøpe 5 i gangen? Eller 10?

 

Loddeprosjekter


Led/7-segment klokke - Klokke med masse funksjoner, bl.a. alarm. Viser tid med vanlig 7-segment display i tillegg til 60 lysdioder. Har både overflatemonterte og hullmonterte komponenter.

Led juletre - Juletre i en gjennomsiktig akrylboks. Kun hullmonterte komponenter.

Roterende led display (POV) - Denne har jeg ikke testet selv ennå, men har en i bestilling. Lysdiodene roterer og gir en 3D kule med bilde. Mye lodding og en del mekanisk montering ser det ut til.

Oscilloskop - Prosjekt og nyttig verktøy i ett! Lite hendig oscilloskop til småprosjekter (naturlig nok ikke veldig raskt) Båndbredde opp til 200 kHz. De overflatemonterte komponentene er ferdig loddet på dette.

Headset-forsterker - Forsterker for headset i gjennomsiktig akryl-eske. Kun hullmonterte komponeneter på denne, så det bør være greit å få sammen.

Spektrumanalysator - For den som vil trene MYE på lodding av overflatemonterte komponenter. Her får du et lys- og lydshow med 192 lysdioder, med gjennomsiktig akrylboks.

 

Prosjekt "Will it fly"


QuadCopter-prosjekt v.1 - Joop Brokking har laget og dokumentert et spennende design på en flight-kontroller for quadcopter basert på Arduino. Dokumenterer foreløpig framgangen i et album på Facebook, men oppretter nok en side her etter hvert. Har handlet deler på Deal Extreme, BangGood.com og Ebay. Komponentliste kommer under her...

 

Fint om du gir meg et hint hvis du finner "døde" lenker...