Oppdatering 7. mai:

Lenge siden vi skrev noe om disse. En del av plantene her ble såpass store at jeg valgte å plante dem over i 6-centimeters potter. Alle 6 tok det bra og lever i beste velgående. Disse plantene skal beskjæres når det her kommet 3 høyder med ekte blader, slik at stammen vokser, og det kommer ut nye blader og grener nederst. (Altså, vi tar vekk høyde nummer 4.. :-) ) Kommer med bilder når vi kommer så langt. Vi ha allerede gjort dette på et par av de tidligste plantene, og det fungerer tydeligvis helt utmerket.

Original artikkel 27. april:

Så vidt jeg har googlet meg fram til, spirer de fleste paprika- og chili-sorter etter ca. en uke. Denne paprikaen har tydelig vis også hørt det, og brøt gjennom det tynne jordlaget etter 7 dager. Her satte vi ned 12 frø, og har fått 12 små planter. Det skulle vel tilsi en spiringsrate på ca. 100%.

Vi har også plantet en del frø av denne sorten tidligere, hvor plantene har kommet et stykke. Her har vi dessverre ikke så god oversikt over datoer, men jeg vil legge ut bilder av disse i et eget bildegalleri uansett.

Oppdatering kommer fortløpende.