Oppdatering 05.05:

Agurkplantene var tidlig ute, men har blitt forbigått av Squashen med god margin. Her er alle plantene ganske jevne, og nærmer seg raskt 10 cm alle sammen. Røttene stikker gjennom bunnen her også. Agurkplanter er visstnok ganske følsomme for forstyrrelse av røttene, så her haster det nok litt med å få plantet om.

Oppdatering 03.05:

Agurkplantene har vokst voldsomt de siste dagene, selv om det ikke har vært mye sol. Det tar nok ikke lang tid før disse har blitt for store til minidrivhuset og må plantes om. Her ser det ut som hvert eneste frø som ble plantet har kommet opp.

Ble sittende å fundere litt på hvor disse store frøene kommer fra, de er jo veldig mye større enn frøene vi ser i agurken når vi spiser den. Det tok ikke lang tid å finne svar på det på YouTube, og det var som jeg tenkte: en må la agurken henge på planten til den er skikkelig "overmoden" (og uspiselig). Fant en fin video om det her: https://www.youtube.com/watch?v=opnfflEPVUE

Første artikkel 30.04

Denne må jeg si jeg er imponert over. Sådde disse agurkfrøene 26. april og allerede på tredje dagen var de første spirene oppe av jorda, til tross for at de ble sådd ca. en tomme nede. Spiriene vokser for hver gang jeg kikker på dem, så her går det unna.

Oppdateringer kommer fortløpende.