I går var i på en liten innkjøpstur for å handle mat (en kan jo ikke leve bare på elg fra fryseren..), og stakk med det samme innom Europris for å finne noe mer å plante i. Vi har flere sorter som begynner å spire godt, så det blir ikke lenge til mindre potter til å plante om i. En del planter, som var sådd før vi startet plantebloggen er allerede plantet om, og vi kommer med bilder av disse også. Blant annet Cherrytomaten begynner å bli store fine planter allerede.

På Europris har de selvsagt også noen stativer med frø, som er veldig vanskelige å gå forbi uten at det blir med en pose eller tre. Denne gangen ble det Gul Squash, Frilands-Agurk, Pastinakk og Palmekål (Grønnkål). Både Squash og Agurk ble sådd i dag. Frøene til squashen var som forventet veldig store, og det er nok med ett frø i hver "hybel". Var mer overrasket over størrelsen på agurk-frøene. Når en deler en agurk ser de jo bitte små ut, men det er kanskje spesielt for denne typen?

I tillegg kjøpte vi to sorter sukkererter tidligere i uka, som vi også sådde i dag, en ert i hver sin fiberpotte. Disse skal være ganske hardføre, så de blir nok satt ut i bed så snart nattefrosten er over, og snøen er borte selvsagt.