Nå er det en god stund siden vi sådde noe nytt, men etter fadesen med Purple Coffe chilien måtte vi så den på nytt, og tok med flere sorter når vi først holdt på. Vi har også fått nye frø fra Plukkselv, to sorter chili og en spennende splittbønne.

Denne gangen sådde vi alt i fiberpotter, bare for å prøve noe chili uten å bruke minidrivhus. Tok også bare ett frø i hver potte, så vi ikke trenger å dele opp røtter når de etter hvert må omplantes.Faren er selvsagt at vi ikke får så mange planter, men vi krysser fingrene for at det meste kommer opp. 

De nye chili-sortene er Hot Lemon og Demon Red. Hot Lemon skal som navnet tilsier smake sitron, og har en sco på 30 000. Demon Red har omtrent samme styrke, 30 000 - 50 000 og er også kjent som piri-piri.

Splittbønnene vi sådde har det kompliserte navnet Borlotti Lingua di Fuoco, hvor både belger og bønner skal blir nydelig rød- og hvitspettede. Den siste sorten vi sådde er Prydbønner, som skal gi store fine blomster og kan være både til pynt og nytte.

Kommer med artikler på alle sortene så snart det blir ledig tid.