Det begynner å bli trangt i vinduskarmene rundt om kring, plantene vokser og vi har lyst til å så enda mer. Satt og kikka litt ut av vinduet under eksamensskrivinga i går kveld, og da tenkte jeg: jeg bruker jo bare den nederste halvparten av vinduet her jeg sitter. Det må da gå an å utnytte resten?

Fram med tommestokken og ut i fjøset for å finne materialer. Der fant jeg en gammel sengeside. Den er ferdig finert og "opphenget" for sengebunnen vil fungere som en fin avstiving. Kappa den til riktig lengde og fant fram noen møbelvinkler.

Har fremdeles mye plantelys-ledstripe igjen, og faktisk noen fine aluminiums-fester for ledstriper. Monterte to striper under hylla og loddet på nye ledninger. Det ble slettes ikke ille, om jeg skal si det selv. Må bare finne en pen måte å skjule ledningene på.

Dette er LED-stripene jeg bruker:
1M 2M 3M 4M 5M 3:1 5050 SMD LED Waterproof Hydroponic Plant Grow Strip Light DC12V

En gammel PC-strømforsyning fungerer som strømkilde for denne. Den har mer enn nok kapasitet, og kan gi strøm til mye annet samtidig.

Da er det klart for omplanting for Chili senere i dag. Mulig det kan bli et plantelys med justerbar høyde over dem igjen.
Skal nok få fyllt opp denne hylla også...

 

Oppdatering:

To chili-sorter på plass: Beaver Dam og Buena Mulata