Uttrykket "Bør oppbevares utilgjengelig for barn" nevnes i Wikipedia-artikkelen om Carolina Reaper. Riktignok beskriver det chili-pulveret som produseres av Chili Klaus, men det bør så absolutt gjelde for selve chili-frukten også. Denne bør kun inntas av de modige med sterkt hjerte. Når jeg først nevner Chili Klaus, så vil jeg absolutt anbefale å søke ham opp på YouTube og se på noen episoder med chili-smaking sammen med kjendiser. Jeg lo i hvert fall så tårene trillet av episoden med Truls Svendsen :-) https://www.youtube.com/watch?v=A-VCkvyaoeU 

Planten på bildet er den eneste jeg har lykkes med, og den har stått i vinduskarmen på badet i hele vinter. Selv om jeg sikkert har brutt alle anbefalinger; helt vanlig jord uten Perlite eller andre tilsetninger, alt for liten potte og helt uten plantelys; har planten nå altså begynt å sette frukter. Så langt to helt tydelige som vises på bildet, en liten "baby" og en hel masse av blomster og -knopper.

I dag har den endelig fått ny potte, med ca 5-6 ganger så mye jord, så jeg håper bare at den tåler overgangen. Den skal i hvert fall tilbake på badet der den har trivdes så godt.