Oppdatering 30. mai

Denne squashen var litt treg med å komme i gang, Så før varmen kom til helga tente vi godt opp i ovnen og satte dem under ovnen. Det gjorde susen, allerede neste dag var 2 sprirer kommet opp. Nå i dag har 3 av 5 kommet opp, og vi kysser fingrene for at de to siste vi dukke opp også. Nå skal det i hvert fall ikke være varmen det står på.

De to første plantene har allerede kommet langt på første dagen, så disse vokser seg nok store ganske fort.

 

Sådag 22. mai

Hadde nesten glemt en frøpose i hylla, men fant den igjen i dag etter en liten ryddeaksjon. Dette er også en gul squash, men ser ut til å ha en litt annen form en den vi sådde tidligere. I følge frøposen skal plantene ha god plass rundt seg, 1 meter i hver retning, så det må vel tyde på at de kan bli store. Mye vann vil jeg også tro at de trenger.

Navnet på sqashen, "Pic n Pic" høres jo veldig positivt ut. Høres ut som det blir mye plukking framover. Fruktene skal bli 10-15 cm lange, og det er vel forholdsvis smått til squash å være.Det var faktisk bare 5 frø i denne pakken, så alle ble like godt sådd i en gang. Valgte her også å bruke fiberpotter, fordi røttene visstnok skal være følsomme.